PENTRU PRETURI CLICK AICI!!

Chingi de ancorare / chingi ambalare / Banda UNIFIXX!!!

*Chingi de ancorare / chingi de ambalare / Banda UNIFIXX®
*Accesorii de ancorare chingi UNIFIXX®
  • Clicheti de ancorare
  • Carlige pentru ancorare
  • Cleme ancorare
  • Protectii pentru chingi de ancorare

PENTRU PRETURI & DISPONIBILITATE STOC CLICK AICI

Total Race Romania comercializeaza chingi de ancorare si ambalare Unifixx® , chingi pentru transport, chingi pentru ancorat marfa,chingi de ancorare cu latime de banda 32 mm,chingi de ancorare cu latime de banda 40 mm,chingi de ancorare cu latime de banda 50 mm , chingi pentru ancorare si asigurarea marfii pentru transport maritim, chingi de ancorare pentru asigurarea marfii pe cale ferata,chingi pentru ambalare si asigurarea marfii pe autovehicule si camioane,catarame pentru chingi de ancorare cu latime de banda 32 mm , catarame pentru chingi de ancorare cu latime de banda 40 mm,catarame pentru chingi de ancorare cu latime de banda 50 mm,etc. Benzi de ambalare textile, chingi textile ambalare,chingi textile de legatura, banda ambalare textila, chinga ambalare, dispozitive de ambalare din chingi de ancorare.
Chingi Unifixx® pentru ancorat marfa-pot fi utilizate in orice conditii meteorologice.
Chingi ambalare Unifixx® fabricate din fibre de poliester cu rezistenta la rupere foarte mare, asigura caracteristici excelente de absorbtie a socurilor. Chingile raman tensionate in timpul transportului, chingile nu se alungesc.
Benzile de ambalare si ancorare textile din poliester Unifixx® sunt usor de folosit se monteaza rapid si sigur , au un cost redus, foarte eficient.
Tensionarea chingilor de ambalare / de ancorare se realizeaza cu un clichet special si durabil, care poate fi folosit timp indelungat.
Chingile de ancorare / de ambalare Unifixx® ofera o solutie problemelor tale !


Benzile textile de ancorare si ambalare sunt acreditate de Germanischer Lloyd.
Click pentru a vedea catalogul:
Chingi de ancorare / ambalare
Banda Unifixx®
Click pentru a vedea catalogul:
Chingi de ancorare / ambalare
Banda Unifixx®
NOU!!!Video Banda ancorare Unifixx!!!

Total Race Group SRL J40/5640/2010 , RO 27012724 , Bucuresti, sector 6 , Bulevardul Uverturii , nr.69A, cod:060933 Mobil:0728305610/ 0728305611 / 0728305612; fax: 0214301206; tel/fax :0314201202 E-mail:info@totalrace.ro;vanzari@totalrace.ro ; Website:www.totalrace.ro , www.lanturideridicare.ro , www.chingimacarale.ro, www.benziambalare.ro, www.banadaancorare.rowww.lanturichingi.ro , www.carligemacarale.ro , www.echipamentemacara.ro, www.benebeton.ro, www.clestiridicare.ro .

dddd
Copyright © 2010 TOTAL RACE GROUP SRL . Toate Drepturile Rezervate ® Designed by Ruxandra Ionescu